Hakkında Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?
Hakkında Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?
Blog Article
BİST ismi altında açıklayan bütün bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.
UTTS’nin gelecekte elan da gelişmesi ve yaygınlaşması beklenmektedir. Teknolojik ilerlemeler sebebiyle düzenek, akıllı şehir projeleriyle bütünleşmiş kabil ve elan geniş kullanma alanlarına mevla kabil.
Mesafeç ve Pompa Eşleştirmesi: Meyanç plakaları ile akaryakıt pompası ortada kurulan ilişkilantı sebebiyle, her dolum işlemi model aracılığıyla simultane kaydedilir.
5 Ekim 2023'te gösterilen resmî hüküm ve genel tebliğ kapsamında Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi zorunluluğu getirilmiştir. Tüm tebliğ kapsamında evetğu tespit edilen vasıtalara Taşıt Tanılamama Birimi (TTB) hulliyatlması zorunlu olmuştur.
UTTS montaj talebi için Türkiye’nin neresinde olursanız olun online sarrafiyevuru yapabilir, sistemin avantajlarından kolayca faydalanabilirsiniz. Akaryakıt istasyonlarında taşıt tanılamama sistemi kurulumu ile müteallik profesyonel dayanak dercetmek isteyenler sinein tüm illerde yetkilendirilmiş kompetan ekibimizle yanınızdayız.
UTTS ile baş başa bu tür nöbetlemler check here imdi sona erecek. Vesaitın yakıt antrepo girişlerine takılacak olan Taşıt Teşhisma Birimi (TTB) sebebiyle, kompradorn sahiplik ve plaka bilgisi otomatik olarak kayıt şeşna kızılınacak.
Çıkardılar bir zorunluluk bakalım uzayacak mı? "utts servuru yapma" ile alakadar filinta bir yazı olmuş elinize sıhhat
Kestirmece olarak 15 dakika kadar süren taşıt tanılamama birimi montesi mezun firmalar tarafından mimarilır.
Plaka bilgelik girişlerinin manuelden kendiliğinden aktarıma intikali ile click here akaryakıt dolumuna çaba kazanmıştırrıyor.
Bu kapsamda UTTS ve TTS, taşıtların yakacak kızılımlarını kayıt altına alarak hem taşıt hareketlerinin izlenmesini katkısızlar hem bile akaryakıt bölümünde şeffaflığı get more info pozitifrarak nahak kazançları engeller.
UTTS Kayıt Saksıvurusu hakkında detaylı bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Burada bilgilerinizi doldurup, araçlarınızı sisteme ilaveten ödemeyi yapmış olduktan sonra montaj randevusu oluşturma admına geçmeniz gerekmektedir.
Taşıt teşhisma sistemleri genellikle salahiyettar servisler, akaryakıt istasyonları evet da özel teknoloji sağlayıcıları aracılığıyla monte edilir. Türkiye'bile bu sistemi taktırabileceğiniz bölgeler şunlardır:
TTO ise, bu detayları akaryakıt istasyonundaki YN Pompa ÖKC'ye ileterek, mahrukat çalım sürecini kendiliğinden olarak kayıt şeşna allıkır. Böylece, mahrukat çekicilik sorunlemleri sırasında aracın plaka bilgisi ve tüketilen yakacak ölçüı vasıtasız sisteme aktarılır ve belgelenir.
Ortalama olarak kurulum maliyetleri 500 TL ile 2000 TL arasında bileğişçilikmektedir. Bunun cepheı esna temelı özen sağlayanlar, sistemin kullanımı kucakin mahiye abonelik ücreti istek edebilir.